Home
 
View all Placement Papers          
 

Unisys Placement papers.

Unisys Placement Paper 1 Unisys Placement Paper 2
Unisys Placement Paper 3
   
Upload Paper
 

June 2011 Unysis Placement Paper:-


1. A simple interest amount of rs 5000 for six month is rs 200. what is the anual rate of interest?

a) 10%
b) 6%
c) 8%
d) 9%

(Ans 8%)

2.
 A man spends half of his salary on household expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses, the man deposits the rest in a bank. If his monthly deposits in the bank amount 50, what is his monthly salary ?

(a) Rs.500
(b) Rs.1500
(c) Rs.1000
(d) Rs. 900

(Ans C)

3. The population of a city increases @ 4% p.a. There is an additional annual increase of 4% of the population due to the influx of job seekers, find the % increase in population after 2 years ?

4. The ratio of the number of boys and girls in a school is 3:2 Out of these 10% the boys and 25% of girls are scholarship holders. % of students who are not scholarship holders.?

5. Three pipes, A, B, & C are attached to a tank. A & B can fill it in 20 & 30 minutes respectively while C can empty it in 15 minutes. If A, B & C are kept open successively for 1 minute each, how soon will the tank be filled?

Ans.. 167 minutes.

6. A person walking 5/6 of his usual rate is 40 minutes late. What is his usual time?

Ans.. 3 hours 20 minutes.

7. If a=2/3b , b=2/3c, and c=2/3d what part of d is b/

(a) 8/27
(b) 4/9
(c) 2/3
(d) 75%
(e) 4/3

Ans . (b)

8. 2598Successive discounts of 20% and 15% are equal to a single discount of

(a) 30%
(b) 32%
(c) 34%
(d) 35%
(e) 36

Ans . (b)

9.If an item costs Rs.3 in 99 and Rs.203 in 00.What is the % increase in price?

(a) 200/3 %
(b) 200/6 %
(c) 100%
(d) none of these

(Ans . A)

10.  5 men or 8 women do equal amount of work in a day. a job requires 3 men and 5 women to finish the job in 10 days how many woman are required to finish the job in 14 days.

a) 10
b) 7
c) 6
d) 12

(Ans 7)

11. (1/10)18 - (1/10)20 = ?

(a) 99/1020
(b) 99/10
(c) 0.9
(d) none of these

Ans.. (a)

12. Pipe A can fill in 20 minutes and Pipe B in 30 mins and Pipe C can empty the same in 40 mins.If all of them work together, find the time taken to fill the tank

(a) 17 1/7 mins
(b) 20 mins
(c) 8 mins
(d) none of these

Ans.. (a)

13. Thirty men take 20 days to complete a job working 9 hours a day.How many hour a day should 40 men work to complete the job?

(a) 8 hrs
(b) 7 1/2 hrs
(c) 7 hrs
(d) 9 hrs

Ans.. (b)

14. Find the smallest number in a GP whose sum is 38 and product 1728

(a) 12
(b) 20
(c) 8
(d) none of these

Ans.. (c)

15. How many squares with sides 1/2 inch long are needed to cover a rectangle that is 4 ft long and 6 ft wide

(a) 24
(b) 96
(c) 3456
(d) 13824
(e) 14266

16. What is the output of the program
void main()
{
struct a
{
int i;
char *st1;
};
typedef struct a ST;
ST *str1;
str1=(ST*)malloc(100);
str1->i=100;
strcpy(str1->st1,"Welcome to Oracle");
printf(" %d%s\n",str1->i,str1->st1);
getch();
}
// A. core dump
// B. will not compile
// c. 100,Welcome to Oracle
// D. None of these
Ans: C

17. What is the output of the program
void main()
{
int i,j,k;
i=2;
j=4;
k=i++>j&2;
printf("%d\n",k);
if(++k && ++i<--j|| i++)
{
j=++k;
}
printf(" %d %d %d",i,-j--,k);
getch();
}
// A. 4,-3,2
// B. 5,-3,2
// c. 4,-2,2
// D. 5,-2,2
Ans: D

18.
 Find (7x + 4y ) / (x-2y) if x/2y = 3/2 ?

(a) 6 }
(b) 8
 (c) 7
(d) data insufficient

(Ans . C)

19. If 2x-y=4 then 6x-3y=?

(a)15
(b)12
(c)18
(d)10

Ans.. (b)

20. If x=y=2z and xyz=256 then what is the value of x?

(a)12
(b)8
(c)16
(d)6

Ans.. (b)

 
 
See Also
 
Java Interview Questions
C Interview Questions
C++ Interview Questions
Embedded Interview Questions
.net Interview Questions
C# Interview Questions
PHP Interview Questions
Aptitude Questions and Tips

Bank exams
 
Reasoning
English
Computer Knowledge
 
 
Best Viewed in 1024*768 pixcels. with IE 5+,FF 1.5+ All Rights Reserved.2010
Powered By :   TECHNOY